Çaycuma'da faaliyet gösteren Toga Spor Kulübü uzun süredir ciddi ve disiplinli çalışmasını meyvelerini toplamaya başladı. Bolu'da 17 Kasım tarihinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Taekwondo şampiyonasına katılan Toga Spor Kulübü başarılı sonuçlarla Çaycuma'ya döndü. 23 kulüpten 335 sporcunun mücadele ettiği Batı Karadeniz Taekwondo Şampiyonası'nda boy gösteren Toga Spor Kulübü Milli sporcuların ve Türkiye şampiyonlarının da mücadele ettiği şampiyonada 1 altın madalya, 2 gümüş madalya ve 1 bronz madalya ile şampiyonaya damga vurdu.

KADİR BÖLÜKÇÜ SPORCULARINI KUTLADI

Toga Spor Kulübü Başkanı ve eski Milli Taekwondocu Kadir Bölükçü şampiyona sonrasında yaptığı açıklamasında "Bolu Gerede'de gerçekleştirilen, Milli sporcuların ve Türkiye Şampiyonlarının katıldığı Batı Karadeniz Taekwondo Şampiyonası'nda zorluk derecesi yüksek ve kaliteli maçlar oynandı. Çaycuma olarak alt yapıdan yetiştirdiğimiz başarılı sporcularımızla müsabakaya katılım sağladık. Müsabakada dereceye giren ve giremeyen tüm sporcularımızı kutlarım" dedi.

TOGA 4 MADALYA KAZANDI

Toga Spor Kulübü Bolu'da gerçekleştirilen Batı Karadeniz Taekwondo Şampiyonası'nda Livanur Tiryakioğlu altın madalya alırken, İrem Barut ve Zeynep Akça gümüş, Zeynep Sıla Ay ise bronz madalya kazandı.

Editör: Pusula Gazetesi