Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu 10 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 14.00'de Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'na gelerek ziyaret programı dahilinde Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma kampüsünde yapılacak olan Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu okul yapılması protokolünün imzası ve Çaycuma Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni'ne katılacak.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Sarsık yaptığı açıklamada şunları söyledi; "TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu 10 Ağustos'ta Odamızı ziyaret ederek düzenlemiş olduğumuz Çaycuma Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni'ni teşrifleriyle onurlandırıcaklardır.

Odamız Toplantı Salonu'nda saat 14:00'de yapılacak olan törende Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'nın ticari kazançlarından ötürü yüksek düzeyde gelir ve kurumlar vergisi ödeyen, ihracatta öncülük eden ve yüksek istihdam sağlayan üyelerimize plaketlerini takdim edeceğiz. Ayrıca ziyaret programı dahilinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma kampüsünde yapılacak olan Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu'nun okul yapılması protokolü de taraflarca imzalanacaktır.

Bu vesile ile Çaycuma ekonomisine değer katan üyelerimize teşekkürlerimizi sunacağımız ve Sayın TOBB Başkanımızın teşrifleri ile onurlandıracakları Ödül Törenimize tüm üyelerimizin de katılımını bekliyoruz. "

Editör: Pusula Gazetesi