Zonguldak'ta Fevkani Köprüsü'ne çıkan iş makinası yüklü TIR, trafiği birbirine kattı. Kent merkezinde trafiğin yoğun olduğu öğlen saatlerinde Fevkani Köprüsü'ne çıkan asfalt makinası yüklü TIR, trafiği tıkadı. Aşırı yük ve tonajlı araçların köprüyü kullanmasının yasak olmasına rağmen TIR'ın iş makinesi ile birlikte köprüye çıkmasına sürücüler tepki gösterdi.

Öte yandan Fevkani Köprüsü'nden Madenci Anıtı'na olan iniş TIR nedeniyle tıkandı.TIR'ın uzun olması nedeniyle köprüye oturduğu öğrenildi. Ekipler TIR'ın kurtarılması için çalışma başlattı. Polis, trafiğin açılması için çaba sarf etti. Köprünün TIR'lara ve yüklü kamyon geçişine kapalı olduğunu belirten sürücüler, "Allah korusun köprü aşırı yük nedeniyle çökse bunun hesabını kim verecek? Bu sorumsuz TIR sürücüsü hangi akla hizmet buraya girdi?" diye sordu.

Yaşanan trafik sıkışıklığı uzun sürünce Uğur Mumcu Kavşağı'nda ve şehrin kşilit noktalarında trafik sıkışıklığı meydana geldi. Fevkani köprüsü'nin Madenci Anıtı inişi yaklaşık 30 dakika trafiğe kapatıldı. Araçlar alternatif yollara yönlendirildi. Polisin ve ekiplerin çalışmasının ardından TIR kurtarıldı ve yol trafiğe açıldı.

Editör: Pusula Gazetesi