Zonguldakspor Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Zonguldak Turizm Platformu Başkanı olan Muhammet Murat Cüntay'ın aracılığı ile Sultanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden THY Voleybol Takımı tarafından Çaycuma Voleybol Okulu ve Fen Lisesi'ne malzeme desteğinde bulunuldu.

Voleybolda önemli bir altyapıya sahip olan Çaycuma Voleybol Okulu gelecekte Voleybol Milli takımına da sporcu vermesi bekleniyor.

Türk Hava Yolları, Voleybol takımının yanı sıra aynı zamanda futbol branşında da altyapıya önem veren bir kulüp. THY Futbol Kulübü Başkanı Ozan Sefa ile iyi ilişkilere sahip olan Muhammet Murat Cüntay geçtiğimiz günlerde Çaycuma'ya gelmiş ve Çaycuma Voleybol Okulu yönetimi ile görüşmüştü. Başkan Ozan Sefa, Muhammet Murat Cüntay aracılığı ile Çaycuma Voleybol Okulu'na malzeme jesti yaparak idman malzemeleri, maç topu ve çeşitli malzemeler hediye etti.

"GÖRENE GÜN, YÜRÜYENE YOL AÇIK"

Zonguldakspor Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay konu hakkında şu açıklamada bulundu: "THY Voleybol Şubesi sponsorluğunda Çaycuma Voleybol Okulu ve Fen Lisesine malzeme yardımında bulunduk.

Bu projede bize destek olan THY Voleybol Şubesi yetkililerine, oyuncularına ve Futbol Kulübü başkanı değerli büyüğüm Ozan Sefa'ya teşekkür ederim. İyilik kazanacak. Görene gün, yürüyene yol açık"