Zonguldaklı gazeteci Cem Küçük ve Aslı Hünel'in TGRT'de bu sabah yayımlanan "Günaydın Türkiye" programında Devrek ilçesinin meşhur beyaz baklavası, dünyaca ünlü bastonu ve ekmeği tanıtıldı. Sunuculara ayrıca isimlerinin yazılı olduğu 67 sırt numaralı Devrek Belediyespor forması hediye edildi. Cem Küçük, desteklerinden dolayı ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'na teşekkür etti.

TGRT'te yayımlanan "Günaydın Türkiye" adlı programda Zonguldak'ın ilçeleri tanıtılmaya devam ediyor. Daha önce Çaycuma, Gökçebey, Kilimli ve Ereğli'nin tanıtımlarının yapıldığı programda bu sabahta Devrek tanıtıldı.

Yapılan açıklamada, "ZONSİAD Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Cem KÜÇÜK bugün yine TGRT Haber ekranlarında Aslı HÜNEL ile birlikte sunduğu 'Günaydın Türkiye' adlı programda Zonguldak'ın Devrek ilçesine yer verdi. Beyaz baklava, Devrek ekmeği ve Devrek'in meşhur bastonu sergilendi. Ayrıca Sayın KÜÇÜK ve Sayın HÜNEL'e Devrek Spor'un forması hediye edildi. Hediyelerin hazırlanmasında emeği geçen ZONSİAD Kurumsal İletişim Direktörü Sayın Metin KARA, Ekol Pastaneleri Sahibi İbrahim UZUN ve Necip UZUN Eren Ekmek Fabrikası Sahibi & Gümüşler Köyü Muhtarı İsmail EREN'e ve Devlet Sanatçısı olan Ali AKÇASU & Necati AKÇASU'ya teşekkürlerimi sunuyorum" denildi.

'Günaydın Türkiye' programıyla Zonguldak ve ilçelerini tanıtmaya devam eden Sayın Cem KÜÇÜK'e ayrıca teşekkür ediyorum.

Necdet Öğüncüğlu,