TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'a yıllardır hizmet veren Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nı incelemek üzere Türkiye Futbol Federasyonubağımsız denetçileri Tuğrul Hocaoğlu ve Muhammet Koparmal Zonguldak'a gelerek statta ikinci kez inceleme yaptılar.
Tuğrul Hocaoğlu ve Muhammet Koparmal, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda kale önlerindeki göletleri ve sahanın dranajı hakkında tespitlerde bulundu. Hocaoğlu ve Koparmal sahanın yoğun antrenman programı ve maç trafiği nedeniyle zeminin yorgun düştüğünü belirttiler.
İNCELEMENİN ARDINDAN TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TFF yetkililerinin Stadı incelemesinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in makamında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda TFF bağımsız denetçileri Tuğrul Hocaoğlu ve Muhammet Koparmal, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner hazır bulundu. Hocaoğlu ve Koparmal zeminin bakıma alınacağını ve Zonguldakspor'un iç saha maçlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynamasından şuan için bir sakınca olmadığını belirttiler.
HAKAN YÜKSEL ETKİLİ OLDU
TFF denetçilerine sahanın bakım ve onarımının bugüne kadar en iyi şartlarda yapıldığını, bundan sonrada yapılacağını belirterek Zonguldakspor'un maçlarını burada oynaması konusunda her türlü fedakarlığı yapmaya devam edecekleri garantisini vermesi TFF yetkililerinin kararında etkili oldu.
SAHANIN ZEMİNİ YOĞUN İDMAN NEDENİYLE BOZULMUŞ
TFF bağımsız denetçiler Tuğrul Hocaoğlu ve Muhammet Koparma, resmi maçların oynanmasında sakınca olmadığını, ancak hafta içinde idman yapılmasının da son derece sakıncalı olduğu görüşünü ilettiler. TFF yetkilileri öğleden sonra incelemelerini tamamlayarak Zonguldak'tan ayrılırken hazırladıkları raporları Türkiye Futbol Federasyonu'na sunacak.

son-inceleme-yapilacak-karar-verilecek
Son inceleme yapılacak, karar verilecek

son-karari-tff-verecek-maclar-nerede-oynanacak
Son kararı TFF verecek! Maçlar nerede oynanacak?