İkinci Amatör Küme Merkez grubuna şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Güvenlikgücüspor ligin ilk haftalarından itibaren yaşadığı şanssızlıkların yanı sıra cezalılar ve sakatlıklar başına bela oldu. Ligdeki ilk maçını Çaydamarspor'a karşı 3-0 hükmen kazanan Kırmızı-siyahlı ekip İnağzıspor'u 2-1 yendi. Ardından Terakkispor maçında 75 dakika 1-0 önde götürdüğü maçtan 3-1 yenik ayrılan Güvenlikgücü yine ilk yarıyı 2-0 önde kapattığı Çaydamarspor maçından da 4-2 yenik ayrıldı. Son oynadığı İnağzıspor maçında da ilk yarıyı 3-2 galip kapatmasına rağmen maçı 5-4 kaybeden Güvenlikgücüspor'un yaşadığı şanssızlıklar ligde iddiasını tamamen kaybetmesine neden oldu.

MAÇLAR 45 DAKİKA OLSA GÜVENLİKGÜCÜ ŞAMPİYONDU

Güvenlikgücüspor ligde oynadığı maçlarda ilk yarıyı galip kapatmasına rağmen ikinci yarıda yediği gollerle maçları kaybettiği gözleniyor. Güvenlikgücüspor Antrenör Yusuf Aydın bu soruna çözüm aramasına rağmen bir türlü çözüm bulamazken, sonuçları ikinci yarı yaşanan sakatlıklara ve kartlara bağladı.

AYDIN; "FAİR-PLAY'DEN ÖDÜN VERMEYİZ"

Aydın amaçlarının futbolculara spor yaptırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirterek Güvenlikgücüspor'u imkansızlıklara rağmen layık olduğu yere getireceklerini söyledi. Aydın tüm maçlarına ana hedef fair-play ve centilmenlik parolasıyla çıkmak olduğunu, haksızlıklara uğramalarına rağmen bu sezon ne rakiplere ne de hakemlere yönelik kötü bir söylem veya eylemde bulunmadıklarını söyledi. Aydın ayrıca tüm takımlara da ligde başarı temennisinde bulundu.

TFF'YE BAŞVURSUNLAR, MAÇLAR 45 DAKİKA OYNANSIN

Spor Kamuoyu tarafından Güvenlikgücüspor'un bu gayreti taktir edilmesine rağmen bazı futbolseverler "Güvenlikgücüspor TFF'ye başvursun maçlar 45 dakika oynansın. Güvenlikgücüspor ilk yarı sonuçlarına göre açık ara şampiyon olurdu" şeklinde espri de yapmaktan geri kalmadılar.

Editör: Pusula Gazetesi