TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakpor'un rakipleri transfer dönemini iyi değerlendirerek sezona şampiyonluk parolasıyla girmeye hazırlanıyorlar. Zonguldakspor'da iç ve dış transferde yoğun mesai harcıyor. 1. Ligden düşen ve bu sezon Beyaz grupta mücadele edecek olan Samsunspor'da transferde hızlı takımların başında geliyor.

Şanlıurfa'da imza şov

TFF 2. Lig kırmızı grupta Zonguldakspor'un da rakipleri arasında yer alan Şanlıurfaspor, Pendikspor'dan forvet Yaser Hacımustafaoğlu, Akın Çorap Giresunspor'dan Stoper Onur Demir, Eskişehirspor'dan orta saha Aykut Akgün ve Azerbaycan'ın Şuvalan FK takımından orta saha Mirkamil Seyidoğlu ile sözleşme imzaladı. Şanlıurfaspor son iki sezonda kaçırdığı şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Pendikspor'dan 6 imza

TFF 2. Lig Kırmızı grubun iddialı ekiplerinden Pendikspor, Kastamonuspor 1966'dan Ömer Can Sokullu, Çorum Belediyespor'dan Mehmet Zahit Çınar, Çanakkale Dardanelspor'dan Ahmet Yazar, Fatih Karagümrük'ten Erdinç Çepoğlu ile sözleşme imzaladı.

Pendikspor, Medipol Başakşehir'den Okan Saraçoğlu'nu 1 yıl kiralık olarak kadrosuna kattı, ayrıca Çaykur Rizespor'dan ayrılan Ozan Papaker ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yakup ve Halil Fethiye'de

Son iki yıldır Zonguldakspor'un grubunda yer alan Fethiyespor, Kahramanmaraşspor'dan Yakup Ramazan Zorlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor ayrıca Atiker Konyaspor'dan Halil İbrahim Pekşen ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak gücüne güç kattı. Fethiyespor'da yönetim iç ve dış transferde önümüzdeki günlerde imzalara devam edecek.

Sivas Beledtiyespor'da kadro şekilleniyor

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Sivas Belediyespor, dış transferde 11 futbolcuyu renklerine bağladı. Halide Edip Adıvar takımından sağ bek Serkan Yavuz, Mersin İdmanyurdu'ndan stoper Mesut Ağgül, Demir Grup Sivasspor'dan stoper İbrahim İşçi, Tokatspor'dan stoper Murat Cömert, Sarıyer'den orta saha Ali Zorlu, Nazilli Belediyespor'dan orta saha Berkay Öztuvan, Etimesgut Belediyespor'dan orta saha Halil İbrahim Can, Tokatspor'dan sağ açık Ercüment Eray Ataklı, Osmaniyespor'dan forvet Emrah Bedir, Bayburtspor GÖİ'den forvet arkası Güray Gazioğlu ve Erokspor'dan sol açık Günay Şakar ile sözleşme imzaladı.

Editör: Pusula Gazetesi