Bilindiği üzere özellikle son yıllarda internet üzerinden tester parfüm satışı gerçekleştiren firmalara büyük bir ilgi gösterilmektedir. Bu ilginin ekonomik sebeplere dayanmasının yanı sıra, müşterilerin tester parfüm satın almaktan çok memnun olduğu da bilinmektedir.

Tester parfüm, dünyaca ünlü parfüm markalarının satışa sündüğü parfüm çeşitlerinde, her kolide 1 adet olmak üzere satıcılara gönderdiği bir nevi numunelik üründür. Adından da anlaşılacağı üzere "test etmek" maksadıyla üretilen tester ürünler, parfümlerin ne çeşit bir kokuya sahip olduğunu, parfümün nasıl koktuğunu, açılışının hangi notalara sahip olduğunu ve kalıcılığını test etmek amacıyla piyasaya sürülen orijinalleri ile birebir aynı parfüm çeşitleridir.

Tester Parfümler Orijinal Midir?

Tester parfüm şişesi, kokusu ve diğer özellikleri ile aynı markanın yüzlerce ya da binlerce liradan satışa sunduğu parfümlerle birebir aynıdır, dolayısıyla tamamen orijinal bir üründür. Aynı fabrikadan aynı üretim bandında çıkan tester parfümler, orijinal kokuya ve kalıcılığa sahiptir. Bu nedenle gerçek tester yani outlet parfüm kullanan müşteriler, bu tercihlerinden dolayı çok memnun olduklarından düzenli olarak tester parfüm kullanmaya devam etmektedirler.

Özellikle ülkemizde yaşanan dolar, euro kuru dalgalanmaları ve son bir yıldır ekonomik baskılar sebebiyle yurt dışından ithal edilen orijinal ürünlerin fiyatlarında ciddi bir oranda artış yaşanmıştır. Nitekim 3, 4 sene evvel 500 liraya satılan bir parfüm, günümüzde 3 bin lira bandına dayanmıştır. Bu sebeple dünyanın en ünlü, en çok tercih edilen parfüm markalarını kullanmaktan vazgeçmeyen, kaliteden ödün vermek isteyemeyen kişiler, tercihlerini tester parfümden yana kullanarak ekonomik açıdan avantajlı çıkmaktadır.

İnternet üzerinden faaliyetlerini sürdüren firmamızdan yararlanarak tester parfüm fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir ve daha önceden kullanmış olun ya da olmayın dünyanın en kaliteli markalarına ait tester parfümleri çok uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetlerini sürdüren firmamızdan satışa sunulan tüm tester ve outlet parfümler kesinlikle tamamen orijinaldir.

Tester Parfümlerin Avantajları Nelerdir?

Tester parfümlerin pek çok avantaja sahip olması, günümüzde dünyanın en kaliteli parfüm markalarından ürün satın almak isteyenlerin tercihlerini de etkilemektedir. Öncelikle tester parfümün en büyük avantajı tabii ki uygun fiyatlı olmasıdır. Orijinal ürün olması da bir diğer avantajıdır. Bu nedenle üretim bandındaki diğer parfümlere göre %75 oranında daha ucuza satışa sunulduğu için tester parfümler bütçesine göre hareket etmek isteyen ancak kaliteden de hiçbir zaman ödün vermek istemeyenler için birebirdir. Firmamızın en kaliteli tester parfüm ürünlerinden dilediğiniz markayı tercih edebilir, kalıcılığı, kokusu ve diğer özellikleriyle orijinal markalı parfüm kullanmanın keyfini sürebilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi