AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, aday tanıtım programında teşkilat üyelerine ve belediye başkan adaylarına ince mesajlar verdi. Kandemir, Zonguldak Merkez belediyesini alacak enerjiyi salonda gördüğünü belirterek şunları söyledi;

"Adaylarımız aşkla ve sevdayla mücadele edecekler, inancım tam. Salona gelip bu coşkuyu bu heyecanı görünce, atmosferi görünce 'Zonguldak yarınını inşa etmeye hazır' diyorum. Ülkemiz çok zor zamanlar atlattı. Bu coğrafya merhametin başkentidir. Dara düşen, başı sıkışanın sığınadır Anadolu. 15 Temmuz'da insanlarımız 'Bu çınarı yıktırmayız, Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyiz' dedi ve çok şükür bugünlerdeyiz. Her defasında bu millet gereken dersi verdi. Bir taraftan ülkenin geleceğine, ülkenin geçmişinden aldığı heyecanla cumhurun ittifakı, bir tarafta terör örgülerinden beslenen şer güçler. Zonguldak inanıyorum ki 31 Mart'ta çok iyi bir ders verecek. Bugün bu salonda bu heyecanı gördüm. Sizleri yürekten tebrik ediyorum.

Belediyecilik bizim işimiz, Tayyip Erdoğan belediyeciliği diye bir belediyecilik var. 1994'te suyun akmadığı çöplerin kalmadığı, hava kirliğinden nefes alamayan bir kent vardı. Sırtımızı sadece millete yaslandıysanız evvelallah hiçbir şey...İstanbul'da olduğu gibi bir çok yerde başarı kazanabiliriz. Belediyecilik bizim işimiz, milletimizin derdi varsa bizim derdimiz, sevincimiz varsa paylaşırız. Biz milletin partisiyiz. AK Parti bizim değil, teşkilatların değil milletin partisi. Milletin partisinin adayları az sonra huzurumuza çıkacak. Umudun hareketi AK Parti, bu bayrağını Zonguldak'ta dalgalandırsın. Zonguldak emeğin başkentiyle genciyle yaşlısıyla mücadele verecek.

Sevgili kadın kollarımız gece gündüz kapı kapı girilmedik ev sıkılmadık el bırakmamaya hazır mısınız? Zonguldak bu işte. Bayrağı devredecek belediye başkanlarımıza şükrediyoruz. Kendileri AK Partinin nasıl belediyecilik yaptığını gösterdiler. 31 Mart'ta her beldede, her ilçede özellikle Zonguldak merkezde ak parti bayrağı dalgalanacak. Bu enerjiyi bu salonda gördüm. Tüm heyeti saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

Editör: Pusula Gazetesi