Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in girişimleri sonucunda Zonguldak'ta ucube haline gelen Fener Sahası soyunma odaları modern hale getiriliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı girişimler ve istişarelerin meyvelerini alan Hakan Yüksel Fener Sahası soyunca odalarının önce ihalesini yaptı, ardından icraata geçti. Soyunma odalarının yıkılmasının ardından modern soyunma odalarının inşaatı da başladı. 4 soyunca odası, 2 personel odası, 2 hakem odası ve tuveletlerin yer aldığı tesisler hızla yükseliyor.

AMATÖRLERE 14 SOYUNMA ODASI MÜJDESİ
Yıllarca Karaelmas Kemal Köksal Stadı tribünlerin altında barınan amatör kulüpler Stadı'dın Kapalı Tribünlerinin yapımının ardından amatörler soyunma odası krizi yaşamıştı. Hakan Yüksel'den amatör kulüplere bir sevindirici müjde daha geldi.

Fener Sahası tribünlerinin önünde bulunan boşluğa yaklaşık 14 soyunma odası yapılacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel Cumartesi günü incelemede bulundu. Yüksel en kısa sürede soyunma odalarını projelendirerek hayata geçirmeyi planladıklarını, amatörlerin de soyunma odası sorununu kökten çözeceklerini müjdeledi.

Yıllarca yapılamayan icraatları tek tek uygulamaya koyan Hakan Yüksel'e teşekkür eden Amatör Kulüpler bundan böyle sporcularına daha modern, daha güzel ve hijyen ortamlarda spor yaptırma imkanı bulacak.

Editör: Pusula Gazetesi