Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi yeni binası hizmete girdi. 2016 yılında yapımına başlayan Hizmet binaları ve sporcu fabrikası son aşamaya geldi. Hizmet binaları Pazartesi gününden itibaren hizmete başlarken, sporcu fabrikasının da eksiklerinin tamamlanması ile birlikte hizmete girecek. Konu hakkında açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Vekili Hakan Yüksel, sporcu fabrikasının hizmete girmesiyle birlikte tesis sıkıntısının kalmayacağını söyledi.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, ''2016 yılında yapımına başlanan sporcu fabrikası, idari bina hizmet binası ve gençlik merkezimizi taşınmış bulunuyoruz. Bundan sonra spor camiasında arkadaşlarla en güzel hizmeti vermek için yeni tesisimizle güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Buranın yapılmasında emeği geçen tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz''dedi.

SPORCU FABRİKASI EKSİKLER TAMAMLANINCA HİZMETE GİRECEK

Yüksel, ''Sporcu fabrikası bölümünde ki antrenman salonları ile ilgili olarak birkaç eksik çalışma var onlar devam ediyor. Bir hafta içerisinde onlar da tamamlanarak yeni antrenman salonlarımızda hizmet vermeye başlayacağız" dedi.

"ZONGULDAK'A YAKIŞIR MODERN TESİS OLDU"

Modern bir tesise kavuştuklarını ifade eden Hakan Yüksel "Antrenman tesisi olarak uzun zamandır çok büyük sıkıntılar vardı. Antrenör arkadaşlarımız, sporcular ve veliler sürekli bir şikayet içerisindeydi. Bundan sonra uzun yıllar Zonguldak'ta antrenman tesisi olarak herhangi bir sıkıntı yanşamayacağını düşünüyorum. Gençlerimize, sporcularımıza ve antrenörlerimize yakışır şekilde dizayn edilmiş hem modern hem de onların antrenman yapabileceği ferah bir tesis. Soyunma odaları bayan erkek duşlar bayan erkek, antrenör odaları hakem odaları her ihtiyaca cevap verecek bir tesis. Burada çok kaliteli ve başarılı sporcular yetişeceğine inanıyorum. İmkanlar çok güzel. Bu sene bizim açımızdan başarılı bir sezondu. Hem lisanslı sporcularımız açısından hem de başarılı sporcularımız açısından bu tesisimizle birlikte daha başarılar artacağına inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi