TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve yıllardır tesis ve saha sorunu yaşayan Zonguldakspor'da yönetim harekete geçti. Kırmızı-lacivertli yönetim önümüzdeki günlerde Zonguldak'a gelmesi beklene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na dosya hazırlıyor.
Zonguldakspor yönetimi özellikle ilk etapta acil olan antrenman sahası sorununu gündeme getirecek. Yıllardır tesisi olmadığı için idmanlarını resmi maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapmak zorunda kalan kırmızı-lacivertli ekip, bunun acısını resmi maçlarda çekiyor. Haftanın 4-5 günü idman, ardından hafta sonu da resmi maç oynanan Karaelmas Kemal Köksal Stadının zemini içler acısı. Yoğun idman temposunu kaldıramayan stat da yaşadığı puan kayıpları nedeniyle takım hedefinden uzaklaşıyor.
2 ALTERNATİF SUNULACAK
Zonguldakspor'a antrenman sahasının yapılması için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na 2 arsa için dosya sunma sunacak olan yönetim yerleri de belirledi. Kırmızı Lacivertli takım Üzülmez Erdoğan Demir Tesisleri ve Kilimli'de tünellerin girişinde bulunanan ve atıl durumda olan toprak sahayı gündeme aldı. Bakan'dan gerekli destek alınması durumunda iki arsadan birisi Zonguldakpor'a antrenman tesisi yapılacak.

Editör: Pusula Gazetesi