TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli ekip 4-2'lik Konya Anadolu Selçuk maçının ardından Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başladı. İdman öncesinde Teknik Direktör Cahit Terzi açıklamalarda bulundu.

KÖTÜ OYNADIK, BASİT GOLLER YEDİK"

Teknik Direktör Cahit Terzi, "Konya Anadolu Selçukspor maçında kötü oynadık. Savunma anlamında basit hatalarla goller yedik. Yarım saat içerisinde maç 3-0 oldu. Yediğimiz gollerçok kötü goller. 3-0'ın üzerine bizimde kaçırdığımız 3-4 pozisyon var. Bir tanesini gole çevirebildik. İkinci devre 3-2'yi yakaladık. Son dakikada da kendi kalemize talihsiz bir gol attık. Futbolda bunlar var ama Zonguldakspor'a yakışmayacak goller yediğimiz için deplasmanlarda sıkıntı çekiyoruz" dedi.

"FUTBOLCULARLA TOPLANTI YAPTIK"

Futbolcularla idman öncesinde toplantı yaptıklarını ve hataları değerlendirdiklerini belirten Terzi "İdman öncesinde futbolcularla toplantı yaptık. Bu toplantı sonucunda hatalarımızı en aza indireceğiz. Bir an önce çıkış yakalamalıyız. Bu hafta Fatih Karagümrükspor maçı var. Seyircimizden büyük destek bekliyoruz. En az Şanlıurfaspor kadar güçlü bir takımla oynayacağız. Çok zor bir maç olacak. Ama saha ve seyirci avantajımızı kullanıp içerde 3 puan almak istiyoruz. Bu haftaki Fatih Karagümrük maçı çok değerli. Bu maçı kazanmak zorundayız" dedi.

"SKORER BİR TAKIMIZ"

Bu sezon deplasmanda goller attıklarını ve skorer bir takım olduklarını belirten Terzi "Bu sezon gol yeniyor ama geçtiğimiz sezona da baktım 40 gol görülmüş kalede. Ama artık geçtiğimiz sezona takılmamak gerekiyor. Biz bu seneye bakacağız. Deplasmanda 3 maçta 5 gol attık. Bu takım skorer. Gol atma anlamında güzel bir rakam. Bunun karşılığında gol yemezsek iyi bir sonuca ulaşırız. Bu haftadan sonra bu sorunu da çözüp yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda toparlanacağız" dedi.

"ONUR YÜZDE 50-60 İLE OYNUYOR"

Beklentilerin bu sezon altında kalan Onur Eriş için konuşan Terzi "Onur, bizim bildiğimiz gibi oynamıyor. Performansı yüzde 50,60 seviyede düşük. Onur'a güveniyoruz. Kampa biraz geç katılmıştı. Biraz sakatlığı vardı. Ama Konya maçında biraz daha vitesi arttırdı. Fatih Karagümrükspor maçında biraz daha iyi olacağını düşünüyorum. Çok değerli oyuncularımız var. Bizi hedefe yine onlar götürecekler. Kimse karamsarlığa kapılmasın" şeklinde konuştu.

"DEPLASMANDA ÇOK GOL YEDİK"

Terzi ligin ilk 5 haftasında özellikle deplasmanda fazla gol yediklerini belirtek, "Deplasmanda çok gol yedik. Manisa'dan ve Bandırma'dan 2 gol ve Konya'dan 4 gol yedik. Bu sonuçları beklemiyorduk. Bu durum hesaplarımız yanılttı. Ama bu demek değil ki Dünya'nın sonu.. Henüz ligin beşinci haftasındayız. Biz hatalarımızı gördük. Bir an önc toparlanmak istiyoruz. Maç sırasında yapılan hatalardan sonra her maçta aynı futbolcuyu oynatacak değiliz. Müsabakalarda yüzde 95 aynı isimlerle oynadık. Geçmiş haftaları unuttuk, Fatih Karagümrük maçıyla yeni bir çıkış yakalayacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi