Yeni sezon öncesinde Tertip Komitesi seçimleri gerçekleştirildi. ASKF toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlere 21 kulüp temsilcisi katıldı. Yapılan seçimler sonunda 3 asil üye ve yedek üyeler seçildi. ASKF Başkanı Kemal Demir yaptığı konuşmasında ASKF yönetimi ve kulüpler olarak birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini söyledi.

2018-2019 futbol sezonu öncesinde Zonguldak İl Tertip Komitesi seçimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında gerçekleştirildi. ASKF Toplantı salonunda yapılan Tertip Komitesi seçimlerine Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, Amatör Spor Kulüp Genel Sekreteri Kemal Harmankaya ve kulüp temsilcileri katıldı.

TERTİP KOMİTESİ OLUŞTU

Yeni sezon İl Tertip Komitesi seçimleri öncesinde Abdülkerim Yılmaz, Hasan Durmuş, Kaan Kocaman Fikri Kayacan ve Özkan Miyanyedi adaylıklarını koydu. Seçimlere katılan 21 kulüp temsilcinin kullandığı oylarla, Fikri Kayacan 18, Özkan Miyanyedi 15 ve Hasan Durmuş 12 oy alarak tertip komitesine asil olarak seçildi. Abdülkerim Yılmaz 7 ve Kaan Kocaman 2 oy aldılar ve yedek üye oldular.

ASKF BAŞKANI DEMİR SİTEMDE BULUNDU

Seçimler öncesinde konuşan ASKF Başkanı Kemal Demir ASKF yönetimi olarak kulüplerle elbirliği içinde hareket etmeleri gerektiğini belirterek zaman zaman bu birlikteliğin sağlanamaması nedeniyle kulüp temsilcilerine sitemde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi