İmza Gazetesi Sahibi Osman Sav, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ'ın fotoğraflarını bir araya getirerek attığı "Böyle başa böyle tarak" manşeti kamuoyunda şok etkisi yarattı.

Gazetecilik etiği bir yana, ahlak sınırlarını aşan bu manşetin yayınlanmasının ardından vatandaşlar "Söyle" terbiyesiz Osman. Kim g.., kim y....?" dediler. Pusula, bu çirkin manşet için Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nı göreve davet ediyor. Kimse, Valiye, milletvekillerine ve gazeteciye böyle bir üslup kullanamaz.

İŞTE O REZİL HABER:

BÖYLE BAŞA BÖYLE TARAK!

  • Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın basın toplantısında söylediği maksadını aşan söylemin ardından kendisini linç etmeye kalkan ve bunu da övünç kaynağı olarak anlatan Pusula Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Rıza Tığ ile Milletvekilleri ve Belediye Başkalarının aracılığıyla bir araya geldiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen'in teyit ettiği buluşmanın kimler tarafından organize edildiği, neyin pazarlığı yapıldığı merak konusu olurken buluşmanın ortaya çıkması tarafları ise şoka uğrattı. Devlet duruşu ayaklar altına alınırken bir çok gazeteci ve sosyal medyada vatandaş "Devlet teslim oldu" yorumları yaptı.
  • Çete üyeliğinden yargılanan, FETÖ'nun Zonguldak elebaşlarıyla maddi ilişkisi bilinen, şantaj ve tetikçilik yapmasıyla meşhur olan Ali Rıza Tığ'a aylardır randevu dahi vermeyen Vali Erdoğan Bektaş'ın milletvekilleri ve belediye başkanları aracılığıyla buluşması, "Böyle başa, böyle tarak" dedirtti.