Zonguldak'ın en köklü kulüplerinin başında yer alan Terakkispor'da olağan genel kurulun ardından görev dağılımı da yapıldı. Son dönemlerde istediği başarılardan uzak kalan Terakkispor'da seçimlere tek liste halinde giren Arif Demirel delegelerin tüm oylarını alarak kulübün yeni başkanı seçildi.

Geçmişi başarılarla dolu olan ve müzesinde çok anlamlı kupaları barındıran Terakkispor yeni sezon öncesinde oluşturduğu güçlü yönetimi ile eski günlere dönmenin planlarını yapıyor.

Yeni bir yönetim oluşturan Terakkispor'un yeni Başkanı Arif Demirel'in babası Mehmet Demirel'de geçmiş dönemlerde Terakkispor Kulübü'nde başkanlık yaparak kulübe katkı sağlamıştı.

"TERAKKİSPOR'A BAŞKAN OLMAK TARİFSİZ DUYGU"

Zonguldak Amatör kümenin köklü kulüplerinden Terakkispor'un çiçeği burnunda başkanı Arif Demirel "2952 yılında kurulan kulübümüze bu güne kadar kulübümüze hizmeti geçenlere minnettarız. Rahmetli babam Metin Demirel'den sonra bu kulübe Başkan olmak tarifsiz bir duygu. Yönetici arkadaşlarıma görev aldıkları için teşekkür ediyor, Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Terakkispor'u layık olduğu yerlere tekrar taşıyıp, camiamızı ayağa kaldıracağız" dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM VE GÖREV DAĞILIMI

BAŞKAN: Arif Demirel 2.Başkan: Levent Karaman, As Başkan: Ümit Demirel,Murat Tanyeli, Temel Ateş, Futbol sorumlusu: Ali Hızır Ar, Futbol Altyapı: Ahmet Öğünç, Sportif Direktör: Hakan Güzel, Ferdi Sporlar Sb: Tolga Işıldak, Basketbol Sorumlusu: Haşmet Bayraklı, Sayman: Gürkan Gedik, Genel kaptan: Soner Aksakal, Genel Sekreter: Şenol Kadem.

Editör: Pusula Gazetesi