Birinci Amatör Küme Merkez grubunda 3'ncü hafta müsabakaları geride kaldı. Ligde takımların büyük bir bölümü genç kadro ile mücadele ederken, Terakkispor geride kalan 3 maçta topladığı 7 puanla liderliğini sürdürüyor. Aynı puana sahip olan Üzülmezspor ise averajla ikinci sırada.

Terakkispor, Fener sahasında karşılaştığı Karaelmasspor maçından 2-0 galip ayrılarak net bir skorla 3 puana ulaşırken, Karaelmassspor ilk hafta aldığı galibiyetin ardından son iki haftada sahadan yenilgiyle ayrılıyor.

Üzülmezspor da 7 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. Maçlarına çıkmayan ve ligden ihraç edilen Subatanspor ile maç yapmadan hükmen 3-0 galip ayrılan Üzülmezspor haftanın karlı takımlarından biriydi.

ÇATES Işıkspor son iki haftadır beraberlik takımı oldu. Ligin ilk maçını kazanan ancak önceki hafta Terakkispor karşısında 70 dakika 10 kişi oynamasına rağmen, iki kez de yenik duruma düşmesine rağmen sahadan 2-2'lik sonuçla ayrılmıştı. ÇATES Cumartesi günü karşılaştığı Tepebaşı maçında 2-0 üstün olmasına rağmen üst üste yediği gollerle sahadan 2-2'lik sonuçla ayrılarak büyük bir avantaj yitirdi.

Ayiçispor ise Siyah İncispor karşısında zorlanmadı ve sahadan 2-0 galip ayrılarak 6 puanla üçüncü sırada yeralıdı. Haftanın son maçında ise Zonguldak Gençlik ile Çatalağzı Demirspor karşılaştı. Maçta 3-1 galip duruma gelen Zonguldak Gençlik'in tecrübesiz futbolcuları skoru tutamayınca karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Editör: Pusula Gazetesi