Zonguldak Valiliği, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Zonguldak Voleybol İl Temsilciliğinin organize ettiği 2019-2020 Voleybol sezonu Valilik ve GSİM Muhtarlar Voleybol Turnuvası'nda Pazartesi akşamı Site Spor Salonu'nda yarı final müsabakaları oynandı.

Turnuvaya A Grubundan Bahçelievler Muhtarlığı, Yayla Muhtarlığı, Terakki Muhtarlığı, Çınartepe Muhtarlığı, Çaydamar Muhtarlığı, Yeşil Mahalle Muhtarlığı katılırken, B Grubu'ndan ise Mithatpaşa Muhtarlığı, Meşrutiyet Muhtarlığı, Dilaver Muhtarlığı, İncivez Muhtarlığı, Baştarla Muhtarlığı katıldı.

Yarı final müsabakaları Bahçelievler ile Mithatpaşa ve Terakki-İncivez arasında oynandı. 19.00'da oyanan maçta Bahçelievler Muhtarlığı ile Mithatpaşa Muhtarlığı karşılaştı. Maçta baştan sona üstün oynayan Bahçelieveler sahadan 3-0 galip ayrılarak adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Günün ikinci yarı final maçında ise Terakki ile İncivez takımları kozlarını paylaştı. Terakki Mahallesi Muhtarlığı oynadığı etkili oyun ile sahadan 3-1 galip ayrılarak bir diğer finalist oldu.

BÜYÜK FİNAL 19 EKİM CUMARTESİ OYNANACAK

Bahçelievler ile Terakki Mahallesi Mutarlıkları arasında oynanacak final maçının tarihi ise 19 Ekim Cumartesi günü olarak açıklandı. Finali kazanan takım kupanın sahibi olacak. Final maçına Zonguldak protokolünün de katılması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi