TFF 2. Lig Kırımızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor haftayı galibiyetle kapatmanın planlarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta zorlu deplasmanda Karagümrük'e 2-1 mağlup olan kırmızı-lacivertli temsilcimiz Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda taraftarının önünde oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçına 3 puan gözüyle bakıyor.

Kümede kalma mücadelesi veren Darıcı Gençlerbirliği özellikle ikinci yarı itibarı ile ligde maddi-manevi zor günler geçiriyor. Son 6 maçından galibiyet çıkaramayan Darıca Gençlerbirliği karşısında temkinli çıkacak olan Zonguldakspor yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

TER İDMANI YAPIP, KAMPA GİRECEK

Zonguldakspor Salı gününden itibaren Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına Fener Sentetik Sahada başlamıştı. Çarşamba günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda çalışan Elmas yaptığı çift kale maçta Darıcı Gençlerbirliği karşılaşmasının provasını gerçekleştirdi. Perşembe gününü izinli olarak geçiren Zonguldakspor Cuma günü yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek Cumartesi günü 14.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçının başlama saatini bekleyecek.

LİGİN EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMI DARICA!

Zonguldakspor bu maç öncesinde 29 puanla 10'ncu sırada bulunurken Darıca Gençlerbirliği ise 20 puanla 17'nci sırada bulunuyor. Darıca Gençlerbirliği yediği 44 golle ligin en fazla gol yiyen takımı konumunda.

MAÇTA TOLGA SANCAK DÜDÜK ÇALACAK

MHK bu zorlu maçta Trabzon B Klasman Hakemi Tolga Sancak'a görev verdi. Bugüne kadar 135 resmi müsabakada görev alan Tolga Sancak'ın yardımcılıklarını Giresun B Klasman Yardımcı Hakemi Sedat Yavanoğlu ve Trabzon B Klasman Yardımcı Hakemi Kenan Özcan yapacak. Samsun Bölgesi C Klasman Hakemi Erdem Mertoğlu ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Editör: Pusula Gazetesi