TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin ikinci yarısının ikinci maçı, ligin 19'ncu haftasında deplasmanda Amed Sportif ile karşı karşıya geldi. İlk yarı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan maçta rakip takım Amed Sportif'e karşı misafirperver davranan Zonguldakspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular aynı misafirperverliği Diyarbakır deplasmanında göremedi.
Geçtiğimiz sezon Sakaryasporlu futbolculara yönelik jiletli saldırıda bulunan ve 11 maç ceza alan futbolcu Mansur bu kez Zonguldaksporlu futbolculara yönelik saldırılarda bulundu. Maç öncesinde seromoni esnasında Hakan Çevik'e tokat atan, Sinan Ören'de de hareket yapan Mansur'a Zonguldakspor camiasından tepkiler çığ gibi büyüyor.
Rakibine boyun eğmeyen ve dirençli futboluyla sahadan 0-0'lik sonuçla ayrılan Zonguldakspor'a karşı rakip takım taraftarları da çirkin küfürler ederek maçı gerdi.
İLK TEPKİYİ ŞÜKRÜ ÖZTÜRK VERMİŞTİ
Maçın hemen ardından Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Şükrü Öztürk ilk tepkiyi vermişti. Daha sonra ise Zonguldaksporlu taraftarlar ve camianın önde gelen isimleri tepkilerini sosyal medya hesaplarından dile getirdiler.
Öztürk'ün tepkisi şu şekildeydi: "Deplasmandan alınan bir puan iyidir mantığından yola çıkarsak sahaya ısınmaya çıkan takım kaptanımız Sinan Ören'e diğer takımın kalecileri ve kaleci hocasının küfür ederek saldırmasını esefle kınarken, seronomi esnasında 72 numaralı oyuncuları Mansur'un Hakan Çevik'e tokat atması ve bunu hakemlerin sarı kartla geçiştirmesini kabul edemeyiz. Mansur denen oyuncu daha öncede vukuatı olan seronomide jiletle başka oyuncuya saldıran ve 11 maç ceza alan oyuncudur. Bu vesileyle sahada müthiş mücadele örneği veren takımımızı kutluyorum"dedi.