Zonguldak'ın Karapınar Beldesi'nde Corona Virüs sebebi ile aylarca evlerinde kapalı kalmak zorunda olan 30 çocuğa Beldede faaliyet gösteren Ponteks Tekstil (Gökhan Gözbaşı) ve Özyiğit Tekstil işbirliği ile bisiklet dağıtıldı.

Teslim töreninde konuşan Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, bölgemize İstanbul' dan gelip yatırım yapan ve yatırımlarını her geçen gün genişleterek devam eden şu an itibari ile beldemizdeki iş yerinde bir çok kişiye ekmek sağlayan değerli İş adamımız Sayın Gökhan Bey' e bu duyarlı davranışından ötürü şahsım ve belde halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Gökhan Gözbaşı' da yaptığı konuşmasında;" Geleceğimizin teslim edeceğimiz güzel yavrularımızı sevindirmek kadar mutluluk verici başka bir şey olamaz. Bizleri bu projemizde yalnız bırakmayan değerli meslektaşımız Özyiğit Tekstil' e, organizasyonun başında şu ana kadar her konuda yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Necdet Dernek' e ve Belediyemiz çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Tüm yavrularımızı gözlerinden öpüyor, kazasız belasız sürüşler diliyorum. İnşallah hep birlikte daha nice güzel projelerde tekrar bir araya geleceğiz' dedi.