Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı (GMİS) merhum Şemsi Denizer anısına düzenlenen futbol turnuvası oynanan final maçıyla tamamlandı. Tekno Time ile Zonguldak Veteranlar arasında oynanan final maçına futbolseverler ilgi gösterdi. Maçın normal süresi 2-2'lik eşitlikle tamamlandı, ardından penaltı atışlarına geçildi. Tekno Time, penaltı atışları sonunda Zonguldak Veteranlari 5-3 yenirek kupanın sahibi oldu.

Şampiyon Tekno Time şampiyonluk kupasını Genel Maden İşcileri Sendikası Teşkilatdırma Sekreteri Tayfun Demir ve merhum Şemsi Denizerin kız kardeşi Zeynep Şennur verdi.

Turnuvayı düzenleyen Hacı Kara, turnuvaya desteklerinden dolayı Genel Maden İşcileri Sendlikasi Teşkilatdirma Sekreteri Tayfun Demir ve merhum Şemsi Denizerin kız kardeşi Zeynep Şennur'e Şemsi Denizer turnuvasının formasını hediye etti.

DEMİR: "TURNUVADA HER TAKIM BİRİNCİ"

Demir , ''Turnuvaya katkı sağlayan bütün takımlara teşekkür ederiz. Buranın birincisi yok. Bu turnuvaya katılan arkadaşların hepsi birinci. Hacı kardeşimize de bu turnuvayı 7 yıldır yaşattığı için teşekkür ederim' 'dedi.

KARA: "CENTİLMENCE TURNUVA OLDU"

Organizatör Hacı Kara ise ''Merhum başkanımız Şemsi Denizer anmak ve yaşatmak bu sene de nasip oldu. İnşallah Allah seneye de nasip eder. Şemsi Denizer başkanımız iyi bir başkandır iyi uyusun. Biz elimizden geldiğince onun anısını yaşatmaya devam edeceğiz. Turnuvayı bu sene veteranlar kategorisinde tamamladık. Bu turnuvaya destek veren Tayfun Demir başkanımıza ve Sendikaya teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi