TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor son iki maçını saha ve seyircisi önünde oynadı. Yeni Çorumspor ve Hacettepe maçlarından 6 puan hedefleyen Zonguldakspor'da bu maçlardan yalnızca 1 puan çıkması üzüntü yarattı.

Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Zonguldarkspor'da Teknik Patron Serkan Afacan saha ve seyirci avantajını kullanamadıklarını ifade ederek özellikle Hacettepe maçında itiraz sonucu görülen kartlar nedeniyle futbolcularına tepki gösterdi.

MEHMETÇİK'İ UNUTMADI

Zonguldakspor Teknik Direktörü Serkan Afacan ''Öncelikle Türk Ordusu'nun Suriye'de yaptığı operasyonlarda tek Mehmetçiğin burnu kanamadan dönmesini temenni ediyorum. Hekimoğlu Trabzon maçında da iyi oyunumuzu devam ettirerek puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Bunu yapacak fiziksel gücümüz kapasitemiz ve becerimizde var. Şehre döndüğümüzde tekrar güzel havayı yakalamak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz" dedi.

"2 MAÇ AVANTAJINI DEĞERLENDİREMEDİK"

Afacan, ''Biz maçları dört maç üzerinden değerlendiriyoruz. Dört maçlık periyot üzerinden bakarsak Manisa'ya mağlup olmuşusuz. İçeride Amed Sportif'i yenmişiz, dışarıda Kırklareli ile beraber kalmışız. Sonra da kendi evimizde İnegöl'ü yenmişiz. İkinci dörtlük periyoda baktığımızda Sacanktepeyi deplasmanda yenmişiz. Çorum'a mağlup olmuşuz ve Hacettepe ile berabere kalmışız.

Hekimoğlu Trabzon deplasmanında puan yada puanlarla döndüğümüzde ikinci dörtlük periyodu ilk dörtlük periyot gibi kapatmış olacağız. Şehirde güzel oyunumuz, güzel bir hava yarattı. Biz de bunun farkındayız. Bu coşku bizi daha değerli kılıyor. Hiç birş ey kaybetmedik. 6 puanlık bir avantajımız olabilir. Bunu değerlendirebilirdik, başaramadık. Bundan sonra başaramayacağız anlamına gelmez" dedi.

KARTLARA TEPKİ GÖSTERDİ

Afacan, "İtirazlardan görülen kartları asla ve asla kabul edemiyorum. Çünkü düdük çaldıktan sonra hakemin kararını değiştirecek futbolcu görmedim. Onun iç sahada ve dış sahada kart görmek bir anlama gelmiyor. Bundan sonra futbolcularımız daha dikkatli olacaklar" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi