Yeni sezonda Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor'da teknik heyetle yeniden anlaşma sağlandı.

Teknik Direktör Şenol Demir, Yardımcıları Taylan Varol, Mustafa Göktaş, Barış Şeref ve Kaleci Antrenörü Nihat Yüksel, Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in de hazır bulunduğu törenle sözleşmeye imza attılar.

"HALKIMIZI MUTLU ETMEK EN BÜYÜK ARZUM"

İmza sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Süleyman Caner, "Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah daha önce yaşadığımız gibi bu sezonda teknik heyetimizle şampiyonluk yaşarız. Aynı heyetimizle hedefimiz bir üst lige çıkmak. Aramıza yeni katılan Nihat Hocamız var. İnşallah ayağı uğurlu gelir. Hep beraber bu sene inşallah bir üst lige çıkma sevincini yaşarız. Halkımızı mutlu etmek en büyük arzumuz. Camiamıza hayırlı olsun. Eleştirilerimiz yapıcı olsun, kırıcı değil. Bunun altını çiziyorum. Elbette herkes eleştiri yapacak. Ancak bu eleştiriler yapılırken kulübün imkanlarını , hangi durumda olduğumuzu, bu teknik heyetin Zonguldak'ın evladı olduğunu unutmamak lazım. Başkaları geliyor, hiç idmana çıkmadan büyük paralar alıp gidiyorlar. Bu talihsizlikleri hep yaşadık. Ancak burada kendi evlatlarımız var. Bu kadar sıkıntıya rağmen el ele verdik, bu günlere geldik. Birşeyler yapabilmek için çalışıyoruz. Allah utandırmasın" dedi.

"HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜBÜZ"

Zonguldakspor'a şampiyonluk kazandırarak 10 yıl aradan sonra 2. Lige çıkartan Zonguldaklı Teknik Patron Şenol Demir ise "Hedefleri olan bir kulübüz. Hedefleri olan bir camiada görev yapıyoruz ve bundan da mutluluk duyuyoruz. Şartlar ne olursa olsun, en sıkıntılı dönemde de olsak biz başarılı olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çok genç ve dinamik bir ekibimiz var. Aramıza Milli takımda da görev yapmış, üst liglerde görev almış Nihat Hocamız da katıldı. Onunda katkıları ve el birliğiyle beraber, bir üst lige çıkarız. Benim bir hedefim var. O da bu takımı Süper Lig'e kadar taşıyabilmek. Bu ekibimizle beraber hedefimiz var. Bunun için buradayız ve kimsenin şüphesi olmasın. Bunu başarabilecek kapasitemiz, bilgi ve birikimimiz var. Destek olduğu müddetçe, geçmişte kalktığımız gibi bu yükün altından kalkacağız. Yeter ki birbirimize destek olalım, takımımıza, hocalarımıza, yönetimimize sahip çıkalım" dedi.

"ŞAMPİYONLUK BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇER"

Milli takımda da görev alan Zonguldakspor'un yeni Kaleci Antrenörü Nihat Yüksel ise "Ben buradan yetişme bir antrenörüm. Milli takımdan bu zamana kadar antrenörlük hayatımda Zonguldakspor bana büyük katkılar sağladı. Bu saatten sonrada kendimce bir görev hissiyatı doğdu. Zonguldakspor'a bir emeğim geçsin, faydam olsun istedim. Şenol Hocama ve bütün Zonguldakspor'a. Başarı ve başarısızlık bir bütündür. Burada en üst seviyede görev yapan insanlar ve en alt seviyede görev yapan insanların bir bütünüdür başarı ya da başarısızlık. Herkesin sorumluluğu vardır. Yeterki birlik ve beraberlik içerisine olalım. Bu şekilde olduğu zaman mutlaka hedefe gidilecektir. Zoru başaracağız. Biliyorsunuz şampiyonluklar birlik ve beraberlikten geçer. Basın mensuplarının katkısı çok büyük olacak. Bu yolda yeri gelecek çok büyük zorluklarda yaşayacağız. Beraber aşmamız gerekiyor ki, yolun sonundaki hedefimize ulaşalım" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi