Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çekin Çaydeğirmeni Belediyespor aynı zamanda tüm maçlarında fair-play yaklaşımı ile de dikkatleri çeken takımların başında geliyor.

Pazar günü saha ve seyircisi önünde Kozlu Belediyespor'u konuk edecek olan Çaydeğirmeni Belediyespor bu zorlu maçın çalışmalarını başarılı teknik adam Serkan Bankoğlu nezaretinde tamamladı. Hafta boyunca futbolcularını bu maça motive eden ve iyi bir çalışma temposu yakalayan Çaydeğirmeni Belediyespor'da taraftarlar da galibiyet bekliyor.

Geçtiğimiz hafta Kilimli Belediyespor gibi şampiyonluğa oynayan güçlü rakibi deplasmanda elinden kaçıran Çaydeğirmeni Belediyespor ortaya koyduğu mücadele ile izleyenlere keyifli bir maç izletti.

SATILMIŞ GEBEŞ İDMANDA MORAL VERDİ

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş takımın idmanını ziyaret ederek bir süre izledi. İdman sonrası ise sahaya inerek başta antrenör Serkan Bankoğlu ve tüm futbolculara başarı temennisinde bulunarak sohbet etti.

BANKOLĞU'NDAN BAŞKAN GEBEŞ'E TEŞEKKÜR

Çaydeğirmeni Belediyespor Antrenörü Serkan Bankoğlu "Kozlu belediyespor maçı öncesi haftanın son antrenmanını ziyaret edip bizlere destek veren Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş, Kulüp Başkanımız Savaş Göçen ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi