Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekilerinden Çaydeğirmeni Belediyespor gelecek sezona iyi bir kadro kurup üst sıraları zorlamayı hedefliyor.
Geçtiğimiz sezonun son 7 haftasında takımın başına gelen ve aldığı seri galibiyetlerle takıma büyük bir enerji ve başarı getiren Serkan Bankoğlu ile tekrar anlaşmaya varan Çaydeğirmeni Belediyespor, yeni sezonda taraftarına bambaşka bir takım izlettirmeyi amaçlıyor.

SATILMIŞ GEBEŞ İLE BİR ARAYA GEDİLER
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş bugün antrenör Serkan Bankoğlu'nu Çaydeğirmeni'ne davet etti. Gelecek sezonda Bankoğlu ile devam etme kararı aldıklarını belirten Başkan Satılmış Gebeş, takım içinde istikrar ve başarı istediğini söyledi.

Bankoğlu ile son detayları görüşen Başkan Gebeş kesin anlaşmaya vararak her iki taraf resmi imzaları attı.

BANKOLĞU "ZİRVEYİ ZORLAYACAĞIZ"

Çaydeğirmeni Belediyespor'a geçtiğimiz sezon başarı getiren Bankoğlu, yeni sezonda da camianın ve Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in kendisini istemesinden dolayı gurur duyduğunu ve teklifi kabul ettiğini söyledi. Bankoğlu "Çaydeğirmeni Belediyespor'u i iyi yerlere getirmek istiyoruz. İyi bir ekip kurup zirveyi zorlayacağız. İç ve dış transfer çalışmalarının yanı sıra yeni sezona başlama tarihini de kısa sürede netleştireceğiz. Camiaya hayırlı olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi