TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda 15.00'da 1922 Konyaspor ile oynayacağı maçı bekliyor.

Bu maçın hazırlıklarına Salı günü başlaması gereken Zonguldakspor'da futbolcular TFF'de gelecek lig erteleme kararını bekledikleri için Salı günü idmana çıkmadı. TFF Başkanı Nihat Özdemir maçların planlanan şekilde seyircisiz oynanmaya devam edeceğini açıklamasının ardından tüm ülkede profesyonel ve amatör futbolcular isyan bayrağını çekti.

Zonguldakspor Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 16.00'da yapmayı planladığı idman öncesinde futbolcular Corona Virüs tehlikesi nedeniyle idmana çıkmak istemediklerini teknik heyete bildirdi. Teknik heyet ise bu durum karşısında şaşkınlık yaşadı.

Pazar günü maçın oynanacağını ve idmana çıkmaları gerektiği yönünde futbolculara durumu anlatmaya çalışan Teknik heyet futbolculardan olumlu bir netice alamadı.

Teknik Direktör Serkan Afacan idmana maske ile gelirken yaklaşık 8-9 futbolcuyu ikna etti, diğer futbolcular ise idmana çıkmamayı tercih etti.

Bu durum karşısında Zonguldakspor Teknik Direktörü Serkan Afacan idmanı iptal etti. Futbolcuların Perşembe günü idmana çıkıp çıkmayacakları ise belirsizliğini koruyor.