ZONGULDAK'ta bir kişi boğazı kesilerek öldürüldü. Olay gece 22:00 sıralarında Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre beldede bulunan sahildeki balıkçı barınaklarında 3 kişi bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Gökhan Dağlıoğlu (36), A.R., ve G.K.,arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kayıkta yaşanan kavgada Gökhan Dağlıoğlu boğazı kesilerek öldürüldü. 2 şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine Filyos Jandarma Karakol'una bağlı ekipler hemen bölgeye hareket etti. Cinayetin ardından olay yerinden kaçan 2 şüpheliden birisi olay yeri yakınlarındaki saklandığı evde, diğeri ise jandarmanın yol emniyet çalışmasında gözaltına alındı.

JANDARMA KISKIVRAK YAKALADI

Cinayetin ardından 2 şüphelinin peşine düşen Çaycuma Jandarma Komutanlığı'na bağlı Filyos Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, çevrede arama çalışması başlattı. Beldeye giriş ve çıkışlar tutuldu, şüphelilerin gidebilecekleri adreslerde arama çalışması yaptı.

BİRİ EVİNDE DİĞERİ ARABAYLA KONTROL NOKTASINDA YAKALANDI

Şüphelilerden birisi evinde üzerini değiştirmiş halde saklanırken yakalandı. Diğer şüpheli ise araçla kaçarken beldede oluşturulan kontrol noktasında gözaltına alındı. Jandarma arama çalışmalarında suç aletini de buldu. Cinayetin kısa sürede aydınlığa kavuşturulmasında jandarmanın hızlı, taktiksel ve ani reaksiyonunun etkisi büyük oldu. Şüpheliler karakola götürülürken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Gökhan Dağlıoğlu'nun cesedi olay yeri inceleme ekibinin incelemesinin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Editör: Pusula Gazetesi