TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da 2-0'lık Kahramanmaraş maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Süleyman Caner Şanlıurfa deplasmanına umutlu gideceklerini söyledi. Takımda eksik futbolcu olduğunu belirten Caner, Kahramanmaraş maçında hakemin de kötü bir yönetim gösterdiğini söyledi.

"MAÇIN HAKEMİ KÖTÜYDÜ"

Caner "Deplasmanda oynadığımız ve 2-0 yenildiğimiz Kahramanmaraş maçında futbolcularımızın hepsi istekli oynadılar ve ellerinden geleni yaptılar. Ama hakemde çok kötüydü. Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar Okan'a faul yapıldı. Her hücuma çıktığında arkadan faul yapıldı. Ama buna rağmen hiç birine faul verilmedi. Hasan Küçcük'e verilen kırmızı kart evlere şenlik. Her şey üst üste geldi. Sonuçta Kahramanmaraş'tan puansız döndük." dedi.

"FUTBOLCULARI TEK MAÇTA SİLMEYELİM"

Caner "Ligde ilk yarının tamamlanmasına iki maç kaldı. Şanlıurfaspor ve Nazilli Belediyespor ile oynayacağız. Bunların ikisini de en iyi sonuçla bitirmemiz gerekiyor. Bu hafta 3 puan alınsaydı yukarılarla aramızda hiç fark kalmayacaktı. Çok yakınlaşacaktık bir birimize. Şu iki maçtan istediğimiz puanı alırsak yine yukarılardayız. Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar. Bu puanları biz değil, çocuklar topladı. Tek maçta çocukları silip atmak olmaz. Bu futbolculara haksızlık olur" dedi.

"BİR TEK VALİMİZ YANIMIZDA"

Camiaya da sitemde bulunan Caner "Zonguldakspor olarak takıma destek olan bir camia değiliz. Sadece Valimiz ve Belediye Başkanımız var. Başka destekçimiz yok. Yardımcı olan diğer firmalar zaten yönetimimizdeler. Ama dışarıdan bize destek yok. Galibiyetle ayrıldığımız zaman hiç kimse aramıyor kutlamak için. Deplasmanda galip ayrılsak bile. Bu kadar vurdumduymazlık görülmedi. Bu takıma Zonguldak'ın destek olmasını bekliyoruz" dedi.

"EKSİKLERİMİZ VAR"

Deplasmanda oynayacağımız Şanlıurfa maçında 4 futbolcudan yoksun oynayacağığız, eksiklerimiz olacak. Ama biz en iyisini yapmak zorundayız. Oradan en iyi sonuçla ayrılmak için uğraşacağız. Bize yakışan budur. Biz gelir getirici projeler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şehir takımdan bihaber olmamalı. Takım için ortaya bir şeyler konuşulmalı. Birlik içerisinde olmamız gerek. Bunu sağlayamadıktan sonra orada galibiyet almışız, mağlubiyet almışız çok bir esprisi yok. Deplasmandan puan yada puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Futbolcularımıza güveniyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi