Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor sezon öncesinde yaptığı transferlerle sezona şampiyonluk parolasıyla girdi. Eflatunlar szonun ilk maçını Pazar günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda şampiyon adaylarından Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile oynadı.

Bu zorlu maç öncesinde Ereğli Belediyespor iyi bir hazırlık dönemi geçirdi, futbolculara her türlü imkan sağlandı. En iyi otellerde kamplar yapıldı, yönetim ve taraftar adeta futbolcuların üzerine titredi.

GENÇ EREĞLİLİLER DERSİNE İYİ ÇALIŞTI

Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçı öncesinde Ereğli Belediyespor'un en büyük gücü olan Genç Ereğlililer taraftar grubu maç öncesinde yaptığı etkinlikler ve duyurularla tüm Ereğli'yi maça davet etti, maç saati öncesinde ve maç anında muhteşem bir atmosfer oluşturdu. Genç Ereğlililer bu maç öncesinde dersine çok iyi çalıştı, maç performansı iye pekiydi.

FUTBOLCULAR TARAFTARA AYAK UYDURAMADI
Ereğli Belediyesporlu futbolcular muhteşem taraftarın coşkusu altında sahaya çıktılar. Başlama vuruşuyla birlikte büyük heyecan yaşadı. Taraftarların büyük coşkusuna Ereğli Belediyesporlu futbolcular ayak uyduramayınca rakibe teslim oldu. Tüyleri diken diken eden tezahuratlar karşısında zaman zaman oyuna hükmeden futbolcular puan getirecek gol yada golleri bulamadı.

TEK GÜZEL ŞEY MUHTEŞEM TARAFTARDI

Dakikalar 90'ı gösterdiğinde hakemin bitiş düdüğü çaldı. Geriye Ereğli Belediyesporlu futbolcuların kötü oyunu ve şok skorun yanı sıra Genç Ereğlililerin muhteşem atmosferi ve hüznü kaldı. Maçta tek güzel şey Genç Ereğlililer taraftar grubuydu.

Editör: Pusula Gazetesi