Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Corona Virüs önlemleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının bu gece 24.00'da bittiğini hatırlatarak havaların iyi gitmesi nedeniyle vatandaşa sokağa çıkmama konusunda çağrıda bulundu. Vatandaşa sevgi ve saygılarını sunduğunu belirten Başkan Alan "Tehlike henüz geçmiş değıl, biraz daha sabır ve anlayış bekliyoruz" dedi.
Başkan Alan'ın çağrısı şöyle:
"Tüm dünyayı, ülkemizi ve şehrimizi etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı bu gece saat 24.00 itibariyle sona erecektir. Bilindiği üzere tüm tedbirlere rağmen salgın etkili olmaya devam etmektedir. Baharın gelmesiyle birlikte sokağa çıkmak isteyen vatandaşlarımızdan biraz daha sabır ve anlayış bekliyoruz.
Henüz tehlike geçmiş değildir. Sevdiklerimizin sağlığı için, sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle gerekmedikçe lütfen dışarı çıkmayalım.
Bu zor günlerin birlik ve beraberliğimiz sayesinde geçeceği inancıyla, sizleri sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum, kalın sağlıcakla."