AK Parti Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde 3'üncü kez belediye başkanı seçilen Ömer Ünal, teşekkür mesajı yayımladı.

Seçim kampanyası boyunca Filyos'ta halkın tehdit edildiğini ve kendisinin tercih edilmesinin engellenmeye çalışıldığını belirten Ünal "Filyos'a yapacağımız hizmetleri engellemeye çalışanlar ile Filyos'ta bir takım menfaatleri olanlar bizlere seçim boyunca yapılamayacakları yaptılar, hakaret ettiler. Silah bile çektiler. Ama sonuçta gerekli cevabı dürüst, onurlu, gururlu, özgüveni olan siz değerli Filyoslulardan fazlasıyla aldılar" dedi.

Ünal, halka teşekkür eden mesajında şunları söyledi;

"Sevgili Filyoslular, 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, demokrasinin gereği hepimiz sandıklara giderek, beldemize hizmet edecek yerel yöneticileri hep birlikte seçtik. Sandıktan çıkan sonuca göre sizlerin yüksek teveccühü ile bugüne kadar Filyos ta üçüncü dönem Belediye Başkanlığına seçilmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Bu seçimlerde beldemizde belediye başkan adayı olan diğer adaylarla ve muhtar adaylarına gösterdikleri medeni cesaretten dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. 31 Mart'ta kazanan yine Filyos ve Filyos halkı olmuştur. Filyos için önümüze koyduğumuz hedeflere ulaşabilmek için sizler Filyos Belediye Başkanlığı görevini bizlere üçüncü kez verdiniz. Bu görevi bizlere vermenizde çok anlam ve mana vardır. Çünkü biz siz değerli halkımıza hizmet ettik ve siz de hizmet edenin hakkı verilir düşüncesiyle bizlere tekrar görev verdiniz."

"Seçimler demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarıdır. Seçim sonucunda halkın teveccühü ile mutlaka kazanan olacak, kaybedende olacaktır. Ancak, 31 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimler öncesi Beldemizde demokratik olmayan yöntemlerle ve tehditlerle siz değerli halkımızın hür iradesiyle sandıkta karar vermesi ve bizi tercih etmeniz engellenmeye çalışılmıştır. Seçim öncesi iş sözü veren fabrika kuran anlayış daha biz mazbatamızı almadan işyerlerinden işçi çıkararak beyinlerindeki gerçek düşünceleri gün yüzüne çıkarmışlardır. Bu seçimde siz değerli Filyoslular Filyos üzerinde hesabı olan bir takım kişilere ve guruplara gerekli cevabı verdiniz. Biliyorsunuz Filyos'a yapacağımız hizmetleri engellemeye çalışanlar ile Filyos'ta bir takım menfaatleri olanlar bizlere seçim boyunca yapılamayacakları yaptılar, hakaret ettiler. Silah bile çektiler. Ama sonuçta gerekli cevabı dürüst, onurlu,gururlu,özgüveni olan siz değerli Filyoslulardan fazlasıyla aldılar.Çünkü biz bugüne kadar hep doğruları yaptık, dinimize göre de Allan doğrunun yanındadır, Filyos halkı da doğrunun yanındadır.Ancak bugünden itibaren bizim anlayışımıza göre Filyos'taki seçimi Filyos'ta yaşayan herkes kazanmıştır. Filyostaki seçimin kaybedeni yoktur. Çünkü biz bugünden itibaren Filyos ta yaşayan herkesin Belediye Başkanıyız. Sizlerin hizmetkarıyız."

"10 yıl önce sizlere ve güzel Filyos'umuza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda elimden gelenin en iyisini yapmak için çalıştım. Bir çok hizmeti beldemize getirdik.Biz hizmet anlayışımızda hiçbir zaman ayrımcılığa yer vermedik.İnsanların işiyle, aşıyla, ekmeğiyle oynamadık. Aksine iş sahibi, aş sahibi, ekmek sahibi olmaları için insanlarımıza elimizden gelen yardımı yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. İmkanlarımız dahilinde herkese eşit davranarak hizmet ettik. Herkese aynı saygı ve sevgiyi gösterdik. Oy veren veya vermeyen ayrımı yapmadan herkesin işini yapmaya çalıştık. Hastanız hastam, cenazeniz cenazem, düğününüz düğünüm, sevinciniz sevincim, üzüntünüz üzüntüm olmuştur. İyi ve kötü günlerinizde her zaman yanınızda olmaya çalıştım, bundan sonrada olmaya devam edeceğim. 31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Filyos'umuza ve sizlere hizmet etmek için beni bir kez daha Belediye Başkanlığı görevine yeniden layık görerek tercihinizi yapmış bulunmaktasınız. Bende canla başla sizlere layık olmak için var gücümle çalışacağım. Beni üçüncü kez Belediye Başkanlığı görevine layık görerek seçtiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Beldemizdeki mahallelerde sizlerin tercihi ile seçilen çok değerli muhtarlarımıza, yanı çalışma arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum.İnşallah onlarda sizlere ellerinden geldiğince hizmet edeceklerdir. Burada sözlerime son verirken, kendimi sizlere, sizleri de Allah'a emanet ediyor tüm Filyoslu hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah Yar ve Yardımcımız olsun, Kalın sağlıcakla."

Editör: Pusula Gazetesi