TED Zonguldak Koleji Müdürü Ali Fuat Soydaş bugün yaşanan yangınla ilgili bir açıklama yaptı. İŞTE O AÇIKLAMA: "23.03.2017 tarihinde tahmini saat 07.40 gibi Anaokulumuzun çatısında başlayan yangına belediyemize bağlı itfaiyemizin zamanında müdahalesiyle yangın kısa zamanda söndürülmüştür.

Tedbir amaçlı olarak İlkokul, Ortaokul ve Lise binamıza hiçbir öğrencimizi almadık ve bir gün eğitime ara vermek zorunda kaldık. Olayın eğitimin olmadığı erken saatte meydana gelmesi ve hiç kimsenin burnunun kanamaması bizi bir nebze rahatlattı.

Çatımız kısmi hasar gördü. Ancak itfaiye ekipleri tedbir amaçlı olarak çatımızı kaldırdılar. Bu nedenden dolayı geçici bir yerleşim planı hazırlayarak İlkokul, Ortaokul ve Lise sınıflarımızda 24.03.2017(yarın) eğitim Öğretime, Anaokulu sınıflarımızda ise 27.03.2017 Pazartesi günü eğitime devam edeceğiz.

Yangına zamanında müdahale eden İtfaiye personeline ve Emniyet personeline, Desteklerini Esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Bizzat gelerek veya arayarak yanımızda olan, desteğini esirgemeyen Mezunlarımıza, Velilerimize, Dostlarımıza, Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz"

Editör: Pusula Gazetesi