Türk Eğitim Derneği (TED) Özel Zonguldak Koleji Lisesi, 55'inci dönem mezunlarını geleceğe uğurladı. Önceki akşam okulun bahçesinde yapılan tören, velilerin ve konukların katılımıyla öğrencilere renkli ve heyecanlı anlar yaşattı.

Tören; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Kurucu Temsilcileri Burçin Bahadır ve Ali Demirtaş, Vakıf Yönetim Kurulu ve üyeleri, Mezunlar Derneği Başkan ve üyeleri, Okul Aile Birliği Başkan ve üyeleri, okul idaresi, öğretmenler, veliler ve konukların katılımıyla oldukça güzel geçti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başlayan tören, Okul Müdürü Ali Fuat Soydaş'ın ve ardından Kurucu Temsilcisi Burçin Bahadır'ın konuşmalarıyla devam etti.

Okul derecelerinin açıklanmasını ardından 55'inci dönem mezunları birincisi Arın Dalahmetoğlu, duygu ve düşüncelerini ifade eden konuşmasını yaptı. Bayrak-flama devir teslim töreninden sonra 2018-2019 eğitim-öğretim yılı içinde yapılan yarışmalarda ödül alan öğrencilerin ödülleri verildi. Çok sayıda ödülün verildiği törende, ayrı bir heyecan ve güzellik vardı.

Daha sonra Okul Orkestrası, seslendirdikleri şarkılarla töreni renklendirdiler. 12'nci sınıfların velilerinden aldıkları diplomalarla törende duygulu anlar yaşandı. 55'inci dönem mezunları coşkuyla keplerini fırlatırken, yeni bir başlangıca doğru yola çıktılar.

Editör: Pusula Gazetesi