Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bulunan fabrikada taze sebzeler kullanılarak yapılan konserveler kişilerin damağına hitap veriyor. Zamanında toplanan sebzeler fabrikada konserve haline getirilerek satışa sunuluyor. Böylelikle kişiler taze ve lezzetli konserveleri yeme imkanı elde ediyor.

Firma konserve üretimini 1974 yılından beri yapıyor. Edindiği deneyimler ve teknolojik gelişmelerin etkisiyle domates salçası konserveleriyle başladığı yola farklı ürünlerden konserve yapımıyla devam ediyor.

Firma Tarafından Üretilen Konserve Çeşitleri

Modern tesislerinde üretim yapan firma ürünlerin el değmeden hazırlanıp paketlenmesini sağlıyor. Üretilen ürünler evlere ulaşarak sofraları şenlendiriyor.

Fide tarafından üretilen konserve çeşitleri arasında şunlar bulunuyor;

  • Ton balığı konserveleri
  • Domates salçası konserveleri
  • Közlenmiş sebze konserveleri
  • Meyve konserveleri
  • Hazır yemek konserveleri
  • Domates konserveleri
  • Sebze konserveleri
  • Biber salçası konserveleri

Bu ürünlerden oluşan konserveler yanı sıra firma kemik iliği suyu, paça ve tavuk suyu ürünlerini de sağlıklı beslenmek isteyenler için satışa sunuyor.

Kaliteli Domates Salçası Üretimi

Firma kurulduğu andan itibaren konserve domates salçası üretimi yapıyor. Bahçelerde yetiştirilen domatesler zamanında ve taze olarak toplanıp Susurluk'ta bulunan tesise götürülerek salça üretilmesi sağlanıyor. Üretilen salçalar paketlenerek satışa sunuyor. Taze ve kaliteli domates salçası üretimi yapan firma ürettiği salçalarını başta Türkiye olmak üzere yurt dışında çok sayıda ülkeye pazarlıyor.

Böylece hem Türkiye'deki hem de yurt dışındaki insanların yemeklerinde kaliteli salçaları kullanmasını sağlıyor. Domates salçası satın almak isteyen kişiler için satış sayfaları üzerinden 6 ve 12 adetlik koliler halindeki salçaları satışa sunuyorlar. Ayrıca anlaşmalı oldukları Migros marketleri üzerinden de salçalarını insanlara ulaştırıyorlar.

Lezzetli Ton Balıkları

Firma domates salçaları dışında konserve ton balığı satışı da yapıyor. Omega 3 ve protein bakımından zengin olan balıklardan konserve üreterek kişilere ulaştırıyorlar. Böylece kişiler sağlıklı olan bu ton balığı konservelerini koli şeklinde satın alarak yaptıkları yemeklere lezzet katmak amacıyla kullanabiliyorlar. Konserveler taze balıkların kullanımıyla üretildiği içinde kişiler taze balık konservelerini yemiş oluyorlar. Firmanın ürettiği ton balıkları zeytinyağlı ve light gibi çeşitlerde bulunuyor.

Lezzetli Konserve Yemekleri

Ürün çeşitleri arasında konserve yemekleri de bulunuyor. Üretilen lezzetli konserve yemekleri yemek yapma vakti ya da bilgisi olmayanların yardımına koşuyor. Onları yemek yapma derdinden kurtararak lezzetli yemekleri yeme imkanı veriyor. Ürünlerinde katkı maddesi bulunmuyor. Kişilerin firma aracılığıyla satın alabilecekleri hazır konserve yemekleri arasında şunlar bulunuyor; pilakiler, sarmalar, et yemekleri ve köfteler yer alıyor. Bu ürünlerde koliler halinde satışa sunularak kişilerin farklı öğünlerde tüketmelerini sağlıyor.

Sağlıklı Tavuk Ve Kemik Suları

Konserve üretimi yanı sıra sağlıklı tavuk ve kemik sularının üretimini de yapıyorlar. Katkı maddesi kullanılmadan hazırladıkları tavuk ve kemik suyu çorbalarını satın alan kişiler çorba olarak kullanabiliyorlar. Çorbalar rahatsızlıklara yakalanmamak için tüketilebiliyor. Ayrıca satışa sundukları tavuk suyu farklı yemeklerin lezzet kazanması için yemeklere ilave edilerek kullanılabiliyor.