Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor, Pazar günü taraftarının önünde oynayacağı Çankırıspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak deplasmanda MKE Kırıkkale karşısında aldığı galibiyetle moral bulan ve özgüvenini geri kazanan Devrek Belediyespor'da moraller yerinde.

FUTBOLCULARA TATLI İKRAMI YAPILDI

Özellikle iç sahada takımlarını yalnız bırakmayan Devrek Belediyespor taraftarları idmanda teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ederek zorlu Çankırı maçı öncesinde moral verdiler. Futbolculara baklava ikram eden taraftarlar moral ve motivasyonun üst düzeye çıkmasını sağladılar.

YILMAZ GALİBİYETE KENETLENDİ

Devrek Belediyespor antrenörü Ahmet Yılmaz, Çankırıspor maçından 3 puan hedeflediklerini belirterek "Antrenmanda bizi ziyaret ettikleri için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu artı bir moral oldu. Zorlu bir süreçten geçiyoruz, önemli bir haftadayız, içeride oynayacağız. Oyuncularımızla hafta başından itibaren maçın önemini işliyoruz. Çankırıspor maçından 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Bu maçta sonuna kadar var gücümüzle kazanmak için oynayacağız. Alacağımız galibiyetle küme düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi