TFF 2. Lig Beyaz grupta Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan Zonguldakspor-Sakaryaspor maçı öncesinde Sakaryaspor taraftar gruplarından Tatangalar kendilerine ait sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundular. Zonguldakspor maçı öncesinde Sakaryasporlu taraftarlara yasak geldiğini iddia eden Tatangalar, yasağın kaldırılmasında Zonguldakspor taraftarın öncülük ettiğini açıkladılar.

İŞTE TATANGA TARAFTAR GRUBUNUN AÇIKLAMASI

"01.10.2017 tarihinde Zonguldak Kömürspor ile oynayacağımız müsabaka için hafta içinde tarafımıza deplasman yasağı uygulanmış fakat Zonguldak Kömürspor camiası ve akabinde tribün lideri Bayram Demir'in yoğun çabaları ile deplasman yasağı kaldırılmıştır. Pazar günü oynanacak müsabakada tarafımıza 250 kişilik kontenjan ayrılmıştır. Bilet ve organizasyon hakkında tarafımıza ulaşan yeni herhangi bir bilgi olması durumunda değerli taraftarımıza güncel bilgiler sunulacaktır. Saygılarımızla; TATANGALAR"

KULÜP BAŞKANI SÜLEYMAN CANER AÇIKLAMAYI YALANLADI
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleman Caner Sakaryaspor Tatangalar taraftar grubunun açıklamasını yalanladı.

Caner "Zonguldak İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kesinlikle böyle bir kararı yok. Biz Sakaryaspor taraftarının daha rahat edebilmesi için gerekli terbirleri yönetim olarak aldık. Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel hafta içinde misafir takım taraftarlarının giriş çıkışları için ayrı bir kapı açtı. Sakaryaspor taraftarı dahil tüm misafir taraftarlarımızı en iyi şekilde ağırlayıp göndereceğiz. Sosyal Medyada yazılan bu yazılarda asılsızdır" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi