Futbol antrenörü ve spor yorumcusu Resul Kumaş 2. Lig'de devam eden play-off maçlarını ele aldı. Kumaş özellikle Sakaryaspor ile Sarıyer arasında oynanan karşılaşmaya dikkatleri çekti. İşte Resul Kumaş'ın bu maç ile ilgili yorum ve değerlendirmeleri:

"TFF 2. Lig play-off Beyaz Grup müsabakalarında Sakaryaspor ilk maçta Samsunspor gibi güçlü bir rakibini yenerek şaf dışı bıraktı. Beyaz Grup'ta Sarıyer ile final maçı oynayan Sakaryaspor ilk maçta saha ve seyircisi önünde karşılaştı, Sakaryaspor sahadan 4-0 galip ayrılarak rövanş için büyük avantaj sağladı.

Bu maçta tabi ki Sakaryaspor futbolcuları ve teknik heyet her şeyi ile bu başarı sonuçtan dolayı her şeyi hak ediyorlar.

Ama ya taraftarlar. Hele Türkiye'ye kendini çok iyi tanıtan, TATANGALAR'a ne demeli.

Maç başladı, bir takım taraftarı bu kadar istekli ve heyecanlı olur mu? Diyeceğim TATANGALAR olunca oluyor. Hem de muhteşem bir çılgınlıkla.

Stad tıka basa dolu. 30 bin taraftar nerede var bu liglerde. Takımına böyle sahip çıkan taraftar Sakarya Atatürk Stadı'nda 90 dakika boyunca inletti. Bu duygulu ben yerinde yaşadım. TV seyrederken bile çok heyecan duydum. 2017-2018 futbol sezonunda 2.lig play-off maçı olan Sakaryaspor-Bandırmaspor maçında Sakarya'da maçtaydım. Hayatım boyunca ayakta 90 dakika maç seyrettiği ilk ve tek maçtı. O heyecanı yaşamaya değer.

Ben Zonguldaksporluyum. Ama Sakaryaspor ve Bandırmaspor benim kalbimde ayrı yerleri var. İkisini de seviyorum.
TATANGALAR'ın en büyük özellikleri takımı ne zaman, ne şekilde destekleyeceklerini çok iyi biliyorlar.

Top rakipte ıslık, müthiş gürültü. Ama top kendi takımlarındayken ateşleyici bir kıyamet koparıyorlar, futbolcularını motive edip destekliyorlar, koşmayan futbolcu bile yerinde duramıyor.

Sakaryaspor eğer final oynarsa nerede olursa olsun gitmeyi, o muhteşem TATANGALAR'ı izlemeyi çok istiyorum.

Bu başarıda futbolcuların öz emeği var. Parasız da kaldılar. Ama yılmadılar, inşallah başarılı olurlar. Sakaryaspor'u kutluyorum"

Editör: Pusula Gazetesi