Kozlu Taşkömürüspor'un genç ve tecrübeli antrenörleri geleceğin yıldızları için kolları sıvadı. Hafta sonu çalışmalarını sürdüren ekip, miniklere futbolun temel eğitimini veriyor.

Zonguldak ın alt yapı kategorilerinde lokomotif küpleri arasında bulunan Kozlu Taşkömürüspor, futbol okulu çalışmalarını sürdürüyor. Kurulduğu yıldan itibaren Zonguldak ve Türk futboluna yıldız adayları kazandıran Kozlu ekibi, yeni keşifler peşinde. Genç yeteneklerin peşinde olan Kozlu Taşkömürüspor, açtığı futbol okulu ile miniklere temel eğitimler veriyor.

Hafta sonu Kozlu Danışlar Halı Sahada genç ve tecrübeli antrenörler ile miniklere futbolun temel eğitimini veren kulüp, ayrıca çocukları sosyalleştirmenin yanı sıra iyi bir birey olma konularında yetiştiriyor.

Kozlu Taşkömürüspor antrenörü Abdülkadir Kalyoncu, amaçlarının Zonguldak ve Türk futboluna, futbolcular kazandırmak olduğunu söyledi. Tolga Kalyoncu ve Caner Kara ile ekibe genç antrenörler kattıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam Abdulkadir Kalyoncu, amaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.