Dernek yönetimi sırasıyla, Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Turan, Çaycuma Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Koraman, Çaycuma Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Erdal Şıklı, Sağlık-Sen İlçe Başkanı Ercan Akar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Özel İdare Şefi Ercan Kınaç, Özel İdare Şantiye Şefi Ali Acar'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Taşdemir, fırsat buldukça kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret edeceklerini belirterek kurum temsilcilerinden çalışmaları hakkında bilgi alarak görüş alış verişinde bulundu. Taşdemir; "Derneğimizin kuruluş amacına yönelik faaliyetlerde bulunacağız. Çaycuma ve bölgemizin tanıtımı için gerekli çabayı göstereceğiz. Öğrencilere burs sağlamak da hedeflerimiz arasında.

Çaycuma'mızın genel ihtiyaçları ile ilgili siyasetçilerin, bürokratların konuşamadığı, dillendiremediği konuları dillendirmek ve sesli olarak anlatmak için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Derneğimizin tek kuruşunun hesabını yaparak ileride hesabını veremeyeceğimiz işlere kalkışmayacağız. İleride hesabını veremeyeceğimiz hesapsız işlere müdahil olmayacağız. Tabela derneği değil sorunları dillendirebilecek, çözüm noktasında elini kolunu gerekirse bedenini taşın altına koyabilecek yönetici kadrosuna sahibiz. Ziyaretlerimi devam edecek, bizleri en güzel şekilde ağırlayan değerli Komutanımıza, Başhekimimize, Müdür ve Müdür Yardımcılarımıza, Sendika Başkanı kardeşimize, Özel idare şeflerime teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretlerinde Başkan Taşdemir'e Başkan Yardımcısı Teoman Temelkuran, Teşkilat Başkanı Nadir Topuz, Ekonomi Başkanı Mahir İnam, Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret Eryılmaz ve Erol Alaz, Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ercan Karakuş ve eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi