TFF 2. lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor bir taraftan ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.
TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İlk yarıda oynadığı 17 karşılaşmada topladığı 23 puanla devreyi 9'uncu sırada tamamlayan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Serkan Afacan ve yönetim transfer listesi hazırladı. Özellikle santrafor, kaleci, orta saha ve sol bek mevkilerinde arayışta olan Zonguldakspor'da transfer listesinde isimleri yer alan futbolcularla görüşmeler devam ediyor. Anlaşma sağlanan futbolcular direkt olarak Antalya kampına dahil edilecek.
2 HAZIRLIK MAÇININ TARİHİ BELİRLENDİ
Zonguldakspor Antalya Lara'da yaptığı hazırlık çalışmaları kapsamında günde çift idman yapıyor. Teknik Direktör Serkan Afacan nezaretinde idmanlar yoğun bir tempo ile geçiyor. İdmanın ilk günlerinde fizik kondisyon ağırlıklı çalışan kırmızı-lacivertli ekip hazırlık maçları döneminde ise daha çok teknik taktik çalışmalara ağırlık verecek.
Zonguldakspor kamptaki şartlara göre 30 Aralık 2019 ve 2 Ocak 2020 tarihlerinde 2 hazırlık maçı oynayacak. Ancak bu tarihlerde hangi takımlarla oynanacağı ise daha sonra netlik kazanacak.
Zonguldakspor Antalya kampının ardından Zonguldak'a dönerek maç haftasında Manisa Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı yada Çaycuma Stadı'nda devam ederek, maça hazır hale gelecek.

ELMAS ULAŞ İLE ANLAŞTI
Zonguldakspor 3.lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor forması giye bonservisi elinde olan 19 yaşındaki genç orta saha Ulaş Doğuşkaya ile anlaşmaya vardı. Genç orta saha oyuncusu Ulaş Doğuşkaya, sırasıyla, Çanakkale Dardanelspor, Manisaspor ve Ergene Velimeşespor formalarını giydi. Doğuşkaya'nın TFF 1.Ligde 8, TFF 2.Ligde 7 ve Türkiye Kupasında ise 1 maçı bulunuyor. Öte yandan genç stoper Ulaş Doğuşkaya'nın sadece bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi.

Editör: Pusula Gazetesi