Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi Müdürlüğüne, Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Aşkar getirildi.

Armağan Güngenç'in istifasıyla boşalan Mehmet Çelikel Lisesi Müdürlüğüne, Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar'ın kardeşi İsmail Aşkar'ın görevlendirilmesi eleştirileri de beraberinde getirdi.

Atama haberini duyan öğretmenler "Zonguldak'ta hiç müdür kalmadı da Kilimli'den mi müdür geliyor? Kamuran Aşkar'ın kardeşinden başka müdür mü yoktu" yorumunu yaptılar.

İSMAİL AŞKAR KİMDİR?

20.01.1974 tarihinde Trabzon'da doğdu. İlkokulu Kilimli 100. Yıl İlkokulu'nda, ortaokulu Kilimli Ortaokulu'nda tamamladı. Lise öğrenimini 1992-1993 eğitim-öğretim yılında okulumuz Kilimli Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Yüksekokulu ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Edebiyat Öğretmenliği bölümlerinden mezun oldu.

2000 yılında Kilimli Endüstri Meslek Lisesi'nde edebiyat öğretmeni olarak göreve başladı. 2002 yılından itibaren aynı okulda müdür yardımcısı olarak görevine devam etti. 2011 yılında Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne müdür yardımcısı olarak tayin oldu. 08/10/2013 tarihinde Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi'ne müdür olarak atandı. Mehmet Çelikel Lisesine müdür olarak atan İsmail Aşkar, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

Editör: Pusula Gazetesi