Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 4 takımın katılımı ile "Kömürün Kızları Voleybol Turnuvası" başladı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü'nün de katıldığı turnuvaya il dışından 3 önemli takım daha davet edildi.

Turnuvaya MFA Zonguldak Spor Kulübü, Türk Hava Yolları Spor Kulübü, Balıkesir Havran Spor Kulübü, Ankara Anadolu Spor Kulübü katıldı, turnuva Pazar günü oynanacak maçlarla sona erecek.

Site kapalı spor salonunda bugün başlayan turnuvanın açılış töreni gerçekleştirildi. Turnuvada ilk maç MFA Zonguldak Spor Kulübü ile THY arasında oynandı.

Karşılaşmayı Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, MFA Kurucusu ve sahibi Murat Uzun, MFA Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Fatih Furtun, protokol üyeleri ve çok sayıda voleybolsever izledi.

MFA ZONGULDAK SPOR KULÜBÜ TARİHİ GALİBİYET ALDI

Henüz geçtiğimiz hafta kurulan ve böylesine önemli bir turnuvaya katılan MFA Zonguldak Spor Kulübü ilk maçında Türk Hava Yolları Voleybol takımını 3-1 yenerek kuruluşunun ardından oynadığı ilk maçı kazanması nedeniyle tarihi bir galibiyet aldı. MFA 26-24 25-13, 22-25, 25-22 setlerle rakibini yenme başarısı gösterdi.

MURAT UZUN SPORCULARI KUTLADI, TAKIMLARA BAŞARI DİLEDİ

MFA Kurucusu ve sahibi Murat Uzun başta maçı izlemeye gelen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan e Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ederek Teknik heyet ve sporcularını kutladı, turnuvaya katılan tüm takımlara başarı temennisinde bulundu.