Zonguldak Amatör Süper Ligde şampiyon olup, baraj maçında Kozlu Belediyespor'u 3-0 yenerek tarihinin en büyük başarısını elde ederek BAL'a çıkan Devrek Belediyespor son günlerde çöküntü içinde.

Kulüp Başkanı Mustafa Karaelmas'ın istifasının ardından boşluk içinde düşen Devrek Belediyespor bir türlü toplanıp arasında yeni başkan seçemedi, olağanüstü kongreye gidemedi. Lig için zaman daralırken, bir çok takım transfere başladı, yeni sezon planlamasını yapıyor. Devrek Belediyespor'un henüz bir yönetimi dahi toplanamadı.

KARAELMAS'A DÖN BASKISI
Devrek Belediyespor'da başkanlık yaptığı süre içinde maddi manevi büyük katkı sağlayan Başkan Mustafa Karelmas Devrek'e tarihinin en büyük başarılarını yaşattı. İyi niyeti, dik duruşu ve mütevazi kişiliği ile taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen Karaelmas'ın istifasını geri çekmesi ve takımın başına dönmesi isteniyor. Camia büyük bir baskı yaparken, Karaelmas'ın 2-3 gün içinde kararını gözden geçirerek camiaya müjde vermesi bekleniyor.

BELEDİYE FAZLA BÜTÇE AYIRAMIYOR

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Devrek Belediyespor'a fazla bütçe ayıramadığı ve çaresiz kaldığı öğrenilirken, Semerci, Karaelmas ve yönetimin bir araya gelerek sorunu çözmesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi