TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor bir taraftan ekonomik sorunlar ile boğuşurken, diğer yandan 18 Temmuz tarihinde tekrar başlaması beklenen lig öncesinde konaklayacak yer sıkıntısı yaşıyor.

Kırmızı-lacivertli ekibin tek gelir kaynağı olan lavuar alanı otoparakının kısa süre içinde ihale edilerek sosyal yaşam merkezi haline gelecek olması nedeniyle kulübün tek gelir kaynağı da gitmiş olacak. Zonguldak halkı da bu projenin bir n önce hayata geçmesini bekliyor.

Bu proje ile birlikte gelir kaynağı kalmayacak olan Zonguldakspor için taraftarlar yeni bir gelir kapısı için Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'dan talepte bulundular.

Fevkani köprüsü Soğuksu ayağında yenedin düzenlenen Giysi Pazarı'nın Zonguldakspor'a verilmesi talebinde bulunan taraftarlar Başkan Alan'dan kulüp için jest beklediklerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar.

Zonguldakspor diğer yandan da 18 Temmuz tarihinde başlaması beklenen lig öncesi DSİ Misafirhanesi'nde sağlıkçıların konaklaması nedeniyle kulüp binasının tadilatta olması nedeniyle futbolcular açıkta kalacak. Yönetim futbolcuların konaklaması için Dedeman Otel'i alternatif çare olarak düşünüyor.