Spor Toto 2. lig Beyaz grupta Pazar günü deplasmanda Anadolü Üsküdar ile karşılaşacak olan Zonguldakspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu Anadolü Üsküdar-Zonguldakspor maçına her iki takım taraftarının da alınmayacağını açıkladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Mallepe Hasan Polat Stadı'nın çökme tehlikesi olduğundan böyle bir kararı alındığı açıklanırken, karşılaşmaya kesinlikle her iki takım taraftarının alınmayacağı, stad çevresinde toplu bekleme yapan taraftarlara da yasal işlem uygulanacağı açıklandı.

YÖNETİCİLER İNSAN DEĞİL Mİ!

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu her iki takım taraftarını da stada almazken maçı yalnızca 25 Anadolü Üsküdar yöneticisi, 25 de Zonguldakspor yöneticisi izleyebilecek. Yıkılma tehlikesi olan bir stada maç konulması, seyirci alınmaması kafalarda soru işareti oluştururken, her iki takım yöneticilerinin toplam 50 kişinin canının da hiçe sayılması ayrı bir skandal olarak değerlendiriliyor.

ZONGULDAKSPOR TARAFTARI TEPKİLİ
Anadolu Üsküdar-Zonguldakspor maçının yıkılma tehlikesi olan bir stada verilmesi, her maçını deplasmanda en az 400-500 kişiye oynayan Zonguldakspor taraftarını da çileden çıkardı. Maçı izleyemeyecek olan taraftarlar maçın başka bir statda oynatılmamasına tepkili. Kırmızı-lacivertli taraftarlar ligin ikinci yarısının ilk maçında da güvenlik bahanesiyle Kocaeli Birlik deplasmanına alınmamıştı.

Editör: Pusula Gazetesi