Pazar günü Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak olan Amedspor (Diyarbakır) maçı öncesi bir açıklama yapan Ultras&Elmas Taraftar Topluluğu; " Provakasyonlara gelmeyelim" uyarısı yaptı.

Açıklama şöyle; "Sevgili yol arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve saygıdeğer büyüklerimiz; biliyorsunuz bu hafta Amedspor ile bir maçımız var. Bugün kesinleşen karar doğrultusunda maalesef Amedsporlu arkadaşlarımız deplasman tribünündeki yerlerinde olamayacaklar. Öncelikle uygulanan tüm deplasman yasaklarına karşı olduğumuzu belirtmek istiyorum. Gönül isterdi biz nasıl Diyarbakır'a gidip takımımızı desteklediysek, Amedspor taraftarı da gelip takımlarını desteklesin.

İkinci olarak söylemek istediğimiz ise, Amedspor'un bizi nasıl karşıladığı, nasıl misafir ettiği ortadadır. Bu misafirperverliğin karşılığını verme günü nihayet gelmiştir. Takımımızı desteklemekten başka hiçbir şey yapmayacağız. Provokasyonlara gelmeyeceğiz. Rakip kim olursa olsun, ettiğimiz küfrün rakipten çok bize zarar verdiğinin bilincinde olacağız. Tüm sezon peşinde olduğumuz Zonguldaksporumuza, yılda iki maça gelip zarar veren seyircilere izin vermeyeceğiz. Maça gelecek tüm taraftarlarımızdan tek bir isteğimiz var; bizim nasıl misafir edilişimizi unutmayın. Bize uzatılan dost elini geri çevirmeyin. Çünkü biz bu kültürle büyüdük. Sevgiyle kalın"

Editör: Pusula Gazetesi