Zonguldakspor taraftar topluluğu Genç Zonguldaklılar Tribün lideri Zeki Beybeyoğlu 6222 sayılı sayanın genişletilmesi ve sertleşmesinin ardından taraftara bakış açısını değiştirdiği görüşünü savundu.

Zeki Beybeyoğlu'nun yasa ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklaması şöyle: "Biz terörist değiliz,elimizdeki meşalelerle çocukları öldürmüyoruz,
bir sevdanın bir armanın parçalarıyız bir arma peşinde yeri geldiğinde cebindeki son kuruşunu veren yeri geldiğinde canını veren kişileriz sevdamız ile gülen sevdamız ile ağlayanlarız en önemlisi TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BİRER EVLATLARIYIZ. Lakin bize layık görülen 6222 sayılı yasanın genişletilmesi sevdamızın peşine gitmemize engel olacaktır. Bu yasa tasarısının kabulü asla mümkün değildir biz farklı renklere gönül vermiş olsakda hepimiz sevdamızı aynı şekilde göstermekteyiz. Kimimiz hep peşinde iz sürdük yol bilmeden diyenler, kimimiz çocukluk aşkımsın diyenler kimimiz ise biraz kirli pankart kokan ellerim diyenleriz zaman sen ben değil birlik olma zamanıdır. Ya bir olacağız ya da yok olacağız. Yaşasın tribün çocukları GZ.1995"

Editör: Pusula Gazetesi