TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Başkent Akademi maçı hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda devam etti.

Ligde yeni bir sayfa açan Zonguldakspor, taraftarı önünde Başkent Akademi'yi yenerek 5 maçlık kazanamama şanssızlığına da bu maçta son vermenin planlarını yapıyor.

MAÇIN PROVASI YAPILDI

Zonguldakspor, Başkent Akademi maçının provasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da yaptığı idmanla tamamladı. İdmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip daha sonra çift kale maç yaptı. Başkent Akademi maçında sahaya süreceği ilk 11'i deneyen Teknik Direktör Serkan Afacan karşılaşmayı sık sık durdurarak teknik taktik konusunda futbolculara uyarılarda bulundu.

ULTRAS GENÇLİK FUTBOLCULARA MORAL VERDİ

Zonguldakspor'un Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Başkent Akademi Ligi maçı öncesinde Ultras Gençlik Taraftar Grubu Zonguldakspor'un Karaelmas Kemal Köksal Stadı'ndaki antrenmanını ziyaret etti. Slogan atan taraftarlar futbolculara moral verdi.

Ardından Kırmızı Lacivertli taraftarlar teknik heyet ve futbolcularla biraya gelerek hafta sonu oynanacak Başkent maçı için galibiyet sözü aldı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi